Koppel je Untappd profiel

Koppel je Untappd profiel

Als de dokter geen spreekuur heeft, houdt hij zich bezig met zijn hobby programmeren. Na lang zwoegen is het daarom mogelijk om je Untappd checkins te synchroniseren met je Dokter Bier account.

Hoe werkt het?

Als je je Dokter Bier-account synchroniseert met Untappd, kun je zien welke van de bieren in onze webshop je al gehad hebt. Ook kun je filteren zodat je alleen de bieren die je nog niet hebt gehad ziet. Of juist andersom.

Om hiervan gebruik te maken moet je een Dokter Bier-account hebben. Heb je die nog niet? Maak deze dan snel hier aan. Op je account-pagina kun je er vervolgens voor kiezen om de Untappd link aan te maken. We halen dan regelmatig je nieuwe checkins op bij Untappd.

Speciaalbier bestellen met Untappd koppeling op Dokterbier

Na het aanmaken van de koppeling worden de bieren die je ingecheckt hebt binnen 15 minuten zichtbaar in je Dokter Bier-account. Als je heel veel bieren bij Untappd hebt ingecheckt (meer dan 4.000) dan kan het langer duren voordat alles gesynchroniseerd is.

Welke gegevens haalt de Dokter op?

Met het synchroniseren halen we al je checkins op Untappd op en slaan deze op in onze database - samen met de beoordeling die je eraan hebt gegeven.

We hopen je met deze koppeling met Untappd nog beter van dienst te kunnen zijn bij het selecteren van nieuwe bieren in onze webshop.