Gratis Tree House bij Dokter Bier

Gratis Tree House bij Dokter Bier

Tree House wordt gezien als één van de beste IPA brouwers ter wereld. Iedereen wil eigenlijk wel eens een keer een Tree House IPA proeven. Helaas, zijn ze nogal lastig te krijgen. De blikken zijn alleen af te halen op een paar locaties in Massachusetts in Amerika. Toevallig waren wij van Dokter Bier onlangs op één van die locaties en we hebben daar wat blikken voor jullie meegenomen!

Deze blikken delen we graag met jullie. GRATIS!!! Om zo'n blik te bemachtigen bestel je voor minimaal 100 euro bij Dokter Bier en dan doen wij er - zolang de voorraad strekt - een blik Tree House bij!

Waarom?
Gewoon, omdat het kan (en we hopen natuurlijk dat je daarna vaker bij ons gaat bestellen - we bieden lage prijzen, een gevarieerd assortiment, openheid over houdbaarheidsdata en een Untappd-koppeling)

Welk Tree House bier krijg ik?
We hebben ongeveer 15 verschillende soorten Tree House. Waaronder een aantal blikken King Julius. Je krijgt een willekeurig blik uit onze koelkast. We kiezen blind, dus een voorkeur opgeven heeft geen zin.

Wat als ik bestel en de Tree House is al op?
Bestel je voor minimaal 100 euro en we hebben geen Tree House meer, dan nemen we contact met je op. Je mag dan je bestelling annuleren of aanpassen en we storten het geld terug.

Hoe werkt het met retourneren?
Mocht je je bestelling willen retourneren, dan kan dat uiteraard. We vragen je dan wel om ook het blik Tree House terug te sturen. Je kunt er ook voor kiezen om het blik te houden tegen betaling van 25 euro.

Gaan jullie ook Tree House verkopen?
We doen altijd ons best om exclusieve bieren te bemachtigen. Zoals we al zeiden is Tree House moeilijk te krijgen. We blijven proberen om deze bieren naar Nederland te halen, maar dat kon nog wel eens een tijdje duren.


Nog een keer de voorwaarden:

- Bij bestellingen vanaf 100 euro inclusief BTW ontvang je gratis een willekeurig blik Tree House zolang de voorraad strekt

- Als we geen Tree House meer hebben en je bestelt voor meer dan 100 euro, dan nemen we contact met je op. Als je dat wilt mag je de order annuleren en storen we je geld terug

- Wil je de order retourneren? Stuur dan ook de Tree House terug. Wil je het blik Tree House houden, dan brengen we daar 25 euro voor in rekening.