Deze bieren zijn vernoemd naar serie-moordernaars

Deze bieren zijn vernoemd naar serie-moordernaars

Adroit Theory staat bekend om zijn macabare can art. Het is duidelijk te zien dat de brouwers grote metal fans zijn. Namen als ‘Black Celebration’, ‘What Evil Lurks’, ‘Heaving through corrupted lungs’, ‘Science + Sadism’ benadrukken dit nog eens. De meeste van hun bieren hebben ook een ‘Ghost’ nummer en dat verwijst dan weer naar een album van Nine Inch Nails.

Adroit Theory koop je bij Dokter Bier

Dat het nog donkerder kan dan deze namen laat Adroit Theory zien met hun Murder Box. Deze box bevat vier bieren die allemaal genoemd naar seriemoordenaars. Wij zochten uit wat de naamgevers van deze bieren op hun kerfstok hadden:

 • Dahmer (American Style Pilsner)
  Jeffrey Dahmer ontvoerde zijn slachtoffers en injecteerde hun hersens met zoutzuur of kokend water. Hij wilde zo seksslaven van ze maken, maar het werkelijke effect was een pijnlijke dood.
 • Kemper (Hazy Triple India Pale Ale)
  Als kind vermoorde Ed Kemper al huisdieren en vanaf zijn vijftiende verlegde hij zijn aandacht naar mensen. Hij vermoorde talloze studentes in Californië.
 • Gacy (Russian Imperial Stout)
  John Wayne Gacy trad overdag op als clown op kinderfeestjes. ’s Nacht hield hij zich bezig met het vermoorden van jonge mannen. Hij begroef er 29 in zijn kruipruimte.
 • Ramirez (Russian Imperial Stout met cocos, cacao en amandelen)
  Richard Ramirez sloop ’s nachts willekeurige woningen binnen. Daar vermoorde hij eerst de mannen en vervolgens de vrouwen. Hij gebruikte het eerste wapen dat hij aantrof – soms een knuppel, soms een mes. Hij zei dat ie voor Satan werkte en dat hij moordde om een plek in de hel te verzekeren.

Adroit Theory – Eten, kaas en sigaar pairings

Behalve alle macabare verwijzingen is er nog iets bijzonders aan de bieren van Adroit Theory. Op veel van de bieren staan suggesties voor eten, kaas en sigaren die het beste samengaan met de bieren.

Nieuwsgierig geworden? Vind hier de bieren van Adroit Theory.